Mijn klant wil een geluidsscherm

Help! U bent hovenier of tuinontwerper, onderlegd in en deskundig over alles wat met zon en schaduw, grondsoort en windrichting te maken heeft, kortom een expert op het gebied van tuininrichting. En nu komt uw klant ineens met vragen over geluidsschermen voor de tuin… wat te doen?

Waarom geluidsschermen?

Waarom zou je kiezen voor een geluidsscherm in de tuin?

De omgeving wordt met de komst van warmtepompen, zwembaden en de toename van het verkeer steeds lawaaieriger. De ervaring leert dat een schutting, een haag of een met klimop begroeid gaashekwerk geen geluid tegenhoudt, terwijl de behoefte aan rust en privacy in de eigen tuin steeds groter wordt. Met een Greenwall geluidsscherm bereik je dat.

Als hovenier bent u voor de klant het eerste aanspreekpunt als het om de tuin gaat, logisch dat deze bij u te rade gaat. Het is ook logisch dat u als hovenier bij Greenwall, specialist op het gebied van groene geluidsschermen voor tuinen, aan de bel trekt. Wij zijn er voor om u te helpen bij het geven van een goed advies, waar zowel u als uw klant bij gebaat is.

Op basis van een korte inventarisatie kunnen wij u helpen met de beste oplossing, aangeven welke investering er mee gemoeid is, en wat u als hovenier van ons kunt verwachten. Daarnaast adviseren wij u hoe uw klant te informeren en begeleiden we de plaatsing.

“Geluidsoverlast is subjectief. Als iemand last van lawaai heeft, wil dat niet zeggen dat dat voor een ander ook geldt.”

Wat kunt u als hovenier nog meer doen?

Wees duidelijk naar uw klant; zeg dat u geen expert bent op geluidsgebied, maar wel de juiste mensen kent die u kunnen helpen. Beloof geen 50% reductie of 100% zekerheid. In het eerste geval zal de klant niet tevreden zijn en in het tweede geval begeeft u zich op heel glad ijs…

Bent u als hovenier geïnteresseerd in een plek op onze lijst van dealers, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Relevante berichten